ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προσομοιωτής Οδήγησης- Ενημερώνουμε σε ένα ασφαλές ψηφιακό περιβάλλον

Ελάτε στη θέση ενός οδηγού που καλείται να οδηγήσει, έχοντας καταναλώσει δύο ή περισσότερα ποτήρια αλκοόλ. Η Heineken θέλοντας να δείξει στους καταναλωτές ότι η αλόγιστη κατανάλωση αλκοόλ και η οδήγηση δεν συνδυάζονται δημιούργησε έναν ειδικό προσομοιωτή οδήγησης.

Ο προσομοιωτής οδήγησης της Heineken είναι μια ειδική κατασκευή που μοιάζει με την καμπίνα ενός αυτοκινήτου και δημιουργήθηκε για να δείξει στον «οδηγό» πώς επηρεάζονται η οδήγηση και τα αντανακλαστικά μετά από την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, δείχνοντας τις αντιδράσεις του οδηγού, μέσα σε ένα προστατευμένο ψηφιακό περιβάλλον.

Το ταξίδι του προσομοιωτή ξεκίνησε το 2009. Μετά από τη θετική ανταπόκριση του κόσμου, συνέχισε την πορεία του το 2010 και το 2011 σε κεντρικές πλατείες επτά δημοφιλών περιοχών (Πάρος, Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη, Μύκονος, Ηράκλειο, Χανιά, Ρόδος), διαδίδοντας το μήνυμα της υπεύθυνης κατανάλωσης σε περισσότερα από 2.000 άτομα.

Ομοίως το 2011, ο προσομοιωτής της Heineken επισκέφθηκε τη Θεσσαλονίκη και τη Ρόδο, διαδίδοντας το μήνυμα της υπεύθυνη κατανάλωσης!

Μετά το τέλος κάθε βιωματικής εμπειρίας η προωθητική ομάδα της Heineken προσέφερε στους συμμετέχοντες συμβολικά δώρα της μάρκας, καθώς και ενημερωτικό υλικό.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/louloudaki.eu/az.ifork.eu/wp-content/themes/az/template-parts/section-post_files.php on line 5

Documents

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

EΙΣΤΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΑΛΚΟΟΛ (AΝΩ ΤΩΝ 18);

ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ:

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Γιάννης Γεωργακέλλος

Διευθυντής Επικοινωνίας

Ο κύριος Γιάννης Γεωργακέλλος ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Επικοινωνίας τον Ιούλιο του 2019.
Ξεκίνησε την καριέρα του στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία το 1998 αναλαμβάνοντας θέσεις σε διάφορα τμήματα της εταιρίας όπως Marketing, Πωλήσεις, Logistics και Παραγωγή. Η διεύθυνση που τον κέρδισε ήταν η Εμπορική όπου μεταξύ άλλων έχει αναλάβει τις θέσεις του Trade Marketing Manager, Customer Care & Sales Services Manager και του Marketing Manager Innovation, Media & Sponsorships οδηγώντας την ατζέντα της καινοτομίας και των νέων λανσαρισμάτων. Από τον Οκτώβριο του 2018 κατείχε τη θέση του Marketing Manager για τις Ελληνικές Μάρκες και το Innovation δουλεύοντας μαζί με την ομάδα του τη νέα διαφημιστική καμπάνια της «ΑΛΦΑ», της «ΜΑΜΟΣ» καθώς και το λανσάρισμα της «ΝΥΜΦΗΣ».

Ελένη Δρακοπούλου

Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού

Η κα Ελένη Δρακοπούλου, είναι η Διευθύντρια Ανθρωπίνου δυναμικού της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, από τον Απρίλιο του 2018.
Εργάστηκε στην Warner Lambert, κυρίως στους τομείς Προσέλκυσης, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Προσωπικού. Το 2001 μετακινήθηκε στην ελληνική οργάνωση της Diageo, όπου είχε τις θέσεις Capability Development Manager και αργότερα Organizational Development & Rewards Manager. Το 2005 εντάχθηκε στα Κεντρικά Γραφεία της Coca-Cola Hellenic, ως HR Manager για τη διεθνή ομάδα της εταιρείας. Το 2008, μετακινήθηκε στην Κύπρο, έχοντας ένα νευραλγικό ρόλο στην ενσωμάτωση των συστημάτων και της κουλτούρας της CCH στην πρόσφατη εξαγορά της εταιρίας εμφιάλωσης. Το 2010, επέστρεψε στα Κεντρικά Γραφεία, αναλαμβάνοντας ένα Regional/International HR ρόλο. Την ίδια περίοδο, είχε την ευθύνη σε ό,τι αφορά στα θέματα HR για το νεοσύστατο Finance Shared Services Center στη Σόφια της Βουλγαρίας. Το 2014, μετακινήθηκε στην Green Cola, όπου βασική πρόκληση για την ίδια ήταν η ανάπτυξη μιας κουλτούρας που θα υποστήριζε την εταιρία να διαμορφώσει ένα δυναμικό και μοναδικό επιχειρηματικό μοντέλο λειτουργίας.

Αγγελική Σοφού

Νομική Σύμβουλος

Η κα. Αγγελική Σοφού ανέλαβε Νομική Σύμβουλος και Διευθύντρια Εταιρικής Συμμόρφωσης της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, από τον Μάιο του 2014.
Το 2002 περιελήφθη ως Ειδικός Επιστήμων με θέση ειδίκευσης στο Δίκαιο Ανταγωνισμού στο Τμήμα Νομικών Υπηρεσιών της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).
Είναι Δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω, ενεργό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, συμμετέχει στην Εταιρία Μελέτης Εμπορικού και Οικονομικού Δικαίου (ΕΜΕΟΔ), στο Ινστιτούτο Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Ποινικού Δικαίου και στην Εταιρεία Δικαιοφιλοσοφικής και Δικαιοϊστορικής Ερεύνης.

Αυτός ο ιστότοπος είναι καταχωρισμένος στο wpml.org ως ιστότοπος ανάπτυξης.