ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΣΥΜΒΟΛΑΙΑΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ

Οι μπίρες μας από 100% ελληνικό κριθάρι

Από το 2008 έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε πράξη µία από τις βασικές µας δεσμεύσεις: να προμηθευόμαστε 100% ελληνικό κριθάρι για την εγχώρια παραγωγή των προϊόντων μας, ενώ από το 2019 έχουμε προχωρήσει και σε εξαγωγές βύνης ελληνικού κριθαριού σε αγορές του εξωτερικού.

Μέσω του Προγράµµατος Συµβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού που υλοποιούμε ως εταιρεία, συνεργαζόμαστε µε περισσότερους από 2.000 Έλληνες παραγωγούς, σε 19 νομούς της χώρας. Με τον τρόπο αυτό υποστηρίζουμε ακόμα περισσότερο τις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες, προσφέροντας ένα σταθερό εισόδημα στους παραγωγούς και τις οικογένειές τους, δημιουργώντας, παράλληλα, προστιθέμενη αξία και συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της εγχώριας αγροτικής οικονομίας.

Το 2020, πήγαμε ένα βήμα παραπέρα, καθώς ξεκινήσαμε την πιστοποίηση της παραγωγής του κριθαριού, ως προϊόν ορθής (αειφόρου) γεωργικής πρακτικής, σύμφωνα με πρότυπο της TÜV Austria Hellas, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη αξία και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο παραγόμενο πρωτογενές προϊόν.

Η επένδυσή μας, όμως, δε σταματά εδώ, καθώς υποστηρίζουμε το Πρόγραμμα με πλούσιο ερευνητικό έργο. Σε συνεργασία με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών διατηρούμε πειραματικούς αγρούς στους οποίους δοκιμάζουμε νέες ποικιλίες κριθαριού που ανταποκρίνονται καλύτερα στις εδαφο-κλιματικές συνθήκες της χώρας, τις οποίες αξιοποιούμε στο Πρόγραμμα, αυξάνοντας τις αποδόσεις και, ως εκ τούτου, το κέρδος των παραγωγών.
Παράλληλα, διεξάγουμε προγράμματα έρευνας για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα κατά τη διαδικασία καλλιέργειας, ενώ προσφέρουμε διαρκή υποστήριξη και εκπαιδευτικά σεμινάρια στους παραγωγούς με στόχο την ενδυνάμωση της τεχνογνωσίας τους.

Μία «ελληνική διαδρομή» από το χωράφι στο ποτήρι

Σε συνδυασμό με το Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριού, τα δύο ιδιόκτητα βυνοποιεία μας, σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα, μας διασφαλίζουν μια ελληνική καθετοποιημένη αλυσίδα παραγωγής της μπίρας μας. Είμαστε υπερήφανοι γιατί τα προϊόντα μας ακολουθούν μια “ελληνική διαδρομή” παραγωγής, που ξεκινάει από το χωράφι µε την προμήθεια των πρώτων υλών και καταλήγει στο ποτήρι των καταναλωτών που απολαμβάνουν τα προϊόντα µας.

EΙΣΤΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΑΛΚΟΟΛ (AΝΩ ΤΩΝ 18);

ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ:

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Γιάννης Γεωργακέλλος

Διευθυντής Επικοινωνίας

Ο κύριος Γιάννης Γεωργακέλλος ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Επικοινωνίας τον Ιούλιο του 2019.
Ξεκίνησε την καριέρα του στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία το 1998 αναλαμβάνοντας θέσεις σε διάφορα τμήματα της εταιρίας όπως Marketing, Πωλήσεις, Logistics και Παραγωγή. Η διεύθυνση που τον κέρδισε ήταν η Εμπορική όπου μεταξύ άλλων έχει αναλάβει τις θέσεις του Trade Marketing Manager, Customer Care & Sales Services Manager και του Marketing Manager Innovation, Media & Sponsorships οδηγώντας την ατζέντα της καινοτομίας και των νέων λανσαρισμάτων. Από τον Οκτώβριο του 2018 κατείχε τη θέση του Marketing Manager για τις Ελληνικές Μάρκες και το Innovation δουλεύοντας μαζί με την ομάδα του τη νέα διαφημιστική καμπάνια της «ΑΛΦΑ», της «ΜΑΜΟΣ» καθώς και το λανσάρισμα της «ΝΥΜΦΗΣ».

Ελένη Δρακοπούλου

Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού

Η κα Ελένη Δρακοπούλου, είναι η Διευθύντρια Ανθρωπίνου δυναμικού της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, από τον Απρίλιο του 2018.
Εργάστηκε στην Warner Lambert, κυρίως στους τομείς Προσέλκυσης, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Προσωπικού. Το 2001 μετακινήθηκε στην ελληνική οργάνωση της Diageo, όπου είχε τις θέσεις Capability Development Manager και αργότερα Organizational Development & Rewards Manager. Το 2005 εντάχθηκε στα Κεντρικά Γραφεία της Coca-Cola Hellenic, ως HR Manager για τη διεθνή ομάδα της εταιρείας. Το 2008, μετακινήθηκε στην Κύπρο, έχοντας ένα νευραλγικό ρόλο στην ενσωμάτωση των συστημάτων και της κουλτούρας της CCH στην πρόσφατη εξαγορά της εταιρίας εμφιάλωσης. Το 2010, επέστρεψε στα Κεντρικά Γραφεία, αναλαμβάνοντας ένα Regional/International HR ρόλο. Την ίδια περίοδο, είχε την ευθύνη σε ό,τι αφορά στα θέματα HR για το νεοσύστατο Finance Shared Services Center στη Σόφια της Βουλγαρίας. Το 2014, μετακινήθηκε στην Green Cola, όπου βασική πρόκληση για την ίδια ήταν η ανάπτυξη μιας κουλτούρας που θα υποστήριζε την εταιρία να διαμορφώσει ένα δυναμικό και μοναδικό επιχειρηματικό μοντέλο λειτουργίας.

Αγγελική Σοφού

Νομική Σύμβουλος

Η κα. Αγγελική Σοφού ανέλαβε Νομική Σύμβουλος και Διευθύντρια Εταιρικής Συμμόρφωσης της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, από τον Μάιο του 2014.
Το 2002 περιελήφθη ως Ειδικός Επιστήμων με θέση ειδίκευσης στο Δίκαιο Ανταγωνισμού στο Τμήμα Νομικών Υπηρεσιών της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).
Είναι Δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω, ενεργό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, συμμετέχει στην Εταιρία Μελέτης Εμπορικού και Οικονομικού Δικαίου (ΕΜΕΟΔ), στο Ινστιτούτο Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Ποινικού Δικαίου και στην Εταιρεία Δικαιοφιλοσοφικής και Δικαιοϊστορικής Ερεύνης.

Αυτός ο ιστότοπος είναι καταχωρισμένος στο wpml.org ως ιστότοπος ανάπτυξης.