ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παράγουμε ένα καλύτερο αύριο

Στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία υπερηφανευόμαστε πως ‘Παράγουμε ένα καλύτερο αύριο’.
Κάθε λέξη αυτής της πρότασης αποτελεί για εμάς οδηγό και αντικατοπτρίζει το Όραμα της εταιρίας μας, μιας εταιρίας με παρουσία πολλών δεκαετιών στην Ελλάδα.

Παράγουμε..

H παραγωγή αποτελεί σημαντική Αξία

Η παραγωγή είναι ο σταθερός άξονας της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας, από το 1963. Από τότε επεκτείνουμε συνεχώς την παραγωγική μας βάση διευρύνοντας την γκάμα των προϊόντων μας. Πολύ νωρίς δεσμευτήκαμε να προχωρήσουμε στο δρόμο της βιώσιμης ανάπτυξης για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ευημερία της κοινωνίας.

Καλύτερο..

Συνεχής ανάπτυξη και βελτίωση

Γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι στο να δημιουργούμε περισσότερες, πιο πλούσιες εμπειρίες για τον καταναλωτή.
Σε αυτό συμβάλει η δέσμευσή μας για ποιότητα σε όλα τα στάδια της δραστηριοποίησής μας, από το χωράφι ως το ποτήρι, με οδηγό τα υψηλά πρότυπα και τις πιο αυστηρές διαδικασίες.
Επιδιώκουμε σταθερά να είμαστε καινοτόμοι. Αξιοποιούμε την τεχνογνωσία του ομίλου Heineken η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να εξελισσόμαστε με γρηγορότερους και ασφαλέστερους ρυθμούς, ενώ διαχρονικά προωθούμε την κουλτούρα της μπίρας στην Ελλάδα.
Σε όλη την πορεία μας, προτεραιότητα για εμάς συνιστά η προώθηση της υπεύθυνης κατανάλωσης μέσω των επιλογών που προσφέρουμε σε προϊόντα χωρίς αλκοόλ, αλλά και των δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Αύριο..

Φροντίζουμε για τις μελλοντικές γενιές

Στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία, επιδιώκουμε την υιοθέτηση της βιώσιμης ανάπτυξης σε όλες μας τις παραγωγικές δραστηριότητες ενώ ταυτόχρονα παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να ενημερώνουμε ορθά το καταναλωτικό κοινό για τη σημασία και την αξία της υπευθυνότητας μέσα από τις δράσεις μας, σε συνεργασία με φορείς και οργανισμούς.
Μαζί με την δυναμική στήριξη των τοπικών κοινωνιών, υπηρετούμε τους τρεις πυλώνες που ανταποκρίνονται στον κεντρικό στόχο του Ομίλου Heineken.

EΙΣΤΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΑΛΚΟΟΛ (AΝΩ ΤΩΝ 18);

ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ:

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Γιάννης Γεωργακέλλος

Διευθυντής Επικοινωνίας

Ο κύριος Γιάννης Γεωργακέλλος ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Επικοινωνίας τον Ιούλιο του 2019.
Ξεκίνησε την καριέρα του στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία το 1998 αναλαμβάνοντας θέσεις σε διάφορα τμήματα της εταιρίας όπως Marketing, Πωλήσεις, Logistics και Παραγωγή. Η διεύθυνση που τον κέρδισε ήταν η Εμπορική όπου μεταξύ άλλων έχει αναλάβει τις θέσεις του Trade Marketing Manager, Customer Care & Sales Services Manager και του Marketing Manager Innovation, Media & Sponsorships οδηγώντας την ατζέντα της καινοτομίας και των νέων λανσαρισμάτων. Από τον Οκτώβριο του 2018 κατείχε τη θέση του Marketing Manager για τις Ελληνικές Μάρκες και το Innovation δουλεύοντας μαζί με την ομάδα του τη νέα διαφημιστική καμπάνια της «ΑΛΦΑ», της «ΜΑΜΟΣ» καθώς και το λανσάρισμα της «ΝΥΜΦΗΣ».

Ελένη Δρακοπούλου

Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού

Η κα Ελένη Δρακοπούλου, είναι η Διευθύντρια Ανθρωπίνου δυναμικού της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, από τον Απρίλιο του 2018.
Εργάστηκε στην Warner Lambert, κυρίως στους τομείς Προσέλκυσης, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Προσωπικού. Το 2001 μετακινήθηκε στην ελληνική οργάνωση της Diageo, όπου είχε τις θέσεις Capability Development Manager και αργότερα Organizational Development & Rewards Manager. Το 2005 εντάχθηκε στα Κεντρικά Γραφεία της Coca-Cola Hellenic, ως HR Manager για τη διεθνή ομάδα της εταιρείας. Το 2008, μετακινήθηκε στην Κύπρο, έχοντας ένα νευραλγικό ρόλο στην ενσωμάτωση των συστημάτων και της κουλτούρας της CCH στην πρόσφατη εξαγορά της εταιρίας εμφιάλωσης. Το 2010, επέστρεψε στα Κεντρικά Γραφεία, αναλαμβάνοντας ένα Regional/International HR ρόλο. Την ίδια περίοδο, είχε την ευθύνη σε ό,τι αφορά στα θέματα HR για το νεοσύστατο Finance Shared Services Center στη Σόφια της Βουλγαρίας. Το 2014, μετακινήθηκε στην Green Cola, όπου βασική πρόκληση για την ίδια ήταν η ανάπτυξη μιας κουλτούρας που θα υποστήριζε την εταιρία να διαμορφώσει ένα δυναμικό και μοναδικό επιχειρηματικό μοντέλο λειτουργίας.

Αγγελική Σοφού

Νομική Σύμβουλος

Η κα. Αγγελική Σοφού ανέλαβε Νομική Σύμβουλος και Διευθύντρια Εταιρικής Συμμόρφωσης της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, από τον Μάιο του 2014.
Το 2002 περιελήφθη ως Ειδικός Επιστήμων με θέση ειδίκευσης στο Δίκαιο Ανταγωνισμού στο Τμήμα Νομικών Υπηρεσιών της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).
Είναι Δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω, ενεργό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, συμμετέχει στην Εταιρία Μελέτης Εμπορικού και Οικονομικού Δικαίου (ΕΜΕΟΔ), στο Ινστιτούτο Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Ποινικού Δικαίου και στην Εταιρεία Δικαιοφιλοσοφικής και Δικαιοϊστορικής Ερεύνης.

Αυτός ο ιστότοπος είναι καταχωρισμένος στο wpml.org ως ιστότοπος ανάπτυξης.