ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

ΚΥΡΙΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Οι άνθρωποί µας είναι η καρδιά της εταιρείας μας από το 1963, και σε κάθε βήμα που κάνουμε είναι η κινητήριος δύναμή µας. Παρέχουμε ίσες ευκαιρίες, αξιοποιούμε τα ταλέντα τους διατηρώντας πάντοτε ανοιχτή επικοινωνία μαζί τους, μέσα σε ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον που λειτουργεί με σεβασμό.
Με βασικές αξίες το Πάθος για τους πελάτες και τους καταναλωτές μας, τη Φροντίδα για τους ανθρώπους και τον πλανήτη, το Θάρρος να ονειρευόμαστε και να πρωτοπορούμε, και τη Χαρά της ζωής, δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε οι άνθρωποί μας να αναπτύσσουν στο μέγιστο τις δυνατότητές τους. Κάθε κεφάλαιο της ιστορίας μας, κάθε δεκαετία της πορείας μας συνδέθηκαν με την ανάπτυξη, χάρη σε ειδικούς επιστήμονες που σχεδίαζαν, ζυθοποιούς που επιστράτευαν την τέχνη τους, εργαζόμενους που φρόντιζαν την παραγωγή, πωλητές που εξασφάλιζαν τη διανομή από τη μια άκρη της χώρας στην άλλη.

Πολλοί από τους εργαζομένους μας παραμένουν επί πολλές δεκαετίες στην εταιρεία μας. Αλλάζουν πολλά πόστα και αρμοδιότητες, κάτι που βοηθάει στη δική τους εξέλιξη και επιβραβεύει τη σταθερή τους σχέση με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία. Μέσα από ένα διαφανές πλαίσιο αρχών, υποστηρίζουμε στην πράξη τη διαφορετικότητα και τη φυλετική ισότητα. Αρκετές γενιές εργαζομένων ξεκίνησαν μαζί μας και ολοκλήρωσαν την καριέρα τους στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

Παρέχουμε τα εφόδια για την εξέλιξή τους, κάτι που είναι βασικό στοιχείο της στρατηγικής μας. Προς αυτή την κατεύθυνση συμβάλουν οι ευκαιρίες που δημιουργούνται από τη συνεχή εκπαίδευση, οι καινούργιες θέσεις εργασίας που προέρχονται από τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση των εγκαταστάσεων, και οι πρόσθετες δεξιότητες που χρειάζονται λόγω της υιοθέτησης νέων τεχνικών. 
Έχουμε βραβευθεί επανειλημμένα για το εργασιακό μας περιβάλλον, ενώ παραμένοντας πιστοί στη φιλοσοφία μας για ίσες ευκαιρίες και δυνατότητες εξέλιξης στον εργασιακό τομέα, το 2020 υπογράψαμε τη Χάρτα Διαφορετικότητας, μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, που ξεκίνησε στην Ελλάδα το 2019.

Παράγουμε ένα καλύτερο Αύριο

Γεώργιος Περγαμηνέλης, Προϊστάμενος Βυνοποιείου - Ζυθοποιείου & Βάγιας Γεώργιος, Master Brewer

Οι εργαζόμενοι ανταποκρίνονται καταθέτοντας ιδέες, με δημιουργική συμβολή και αφοσίωση στην εταιρεία.
Η δύναμη της ομαδικής δουλειάς έφερε ορατά αποτελέσματα και συνεχίζει να αφήνει ισχυρό αποτύπωμα: στην καινοτομία, στην παραγωγή νέων προϊόντων, στη φροντίδα για την τροφοδοσία και της τελευταίας γωνιάς της χώρας.
Τα στελέχη και οι εργαζόμενοί μας αποτελούν ένα βασικό σύνδεσμο με τις τοπικές κοινωνίες, τόσο στις περιοχές όπου έχουμε παραγωγικές εγκαταστάσεις, όσο και σε πολλές περιοχές της χώρας όπου δραστηριοποιούνται οι προμηθευτές μας αλλά και σε κάθε πόλη και χωριό της χώρας μας όπου βρίσκονται οι άμεσοι και έμμεσοι πελάτες μας

Η ενέργεια των εργαζομένων μας είναι σημαντική προϋπόθεση για να κάνουμε πράξη το μότο της εταιρίας μας: ‘Παράγουμε ένα Καλύτερο Αύριο’.
Η δική τους συμβολή και συνδρομή είναι από τους κύριους παράγοντες για την έννοια του ‘Παράγουμε’: η
Αθηναϊκή Ζυθοποιία είναι μια από τις κύριες παραγωγικές μονάδες της χώρας.
Με τη δική τους δύναμη έχουμε πάντα στόχο το ‘Καλύτερο’: διευρύνουμε την γκάμα των προϊόντων μας,
προσφέρουμε ιδιαίτερες εμπειρίες.
Μαζί τους εργαζόμαστε για το ‘Αύριο’: επεκτεινόμαστε σε νέες παραγωγικές πρωτοβουλίες, ενώ
παράλληλα αναλαμβάνουμε δράσεις για τη βιωσιμότητα.

Ιδιοκτήτης & οδηγός νταλίκας

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ

Οι ετικέτες μας, από την ελληνική εταιρία ANTOPACK-ΑΝΤΩΝΙΟΥ AΕ

Αυτό το ανθρώπινο οικοσύστημα συμβάλει καθημερινά ώστε να είναι στέρεο το οικοδόμημα της ελληνικής παραγωγής μας και να διευρύνεται η ακτίνα μας στις εξαγωγές.
Η συμβολή του δεν περιορίζεται μόνο στους τομείς της ανάπτυξης νέων προϊόντων, της παραγωγής και της διανομής στην αγορά. Οι συνεργάτες μας είναι πολύτιμοι συμπαραστάτες στις δράσεις μας που αφορούν την κοινωνία.

Στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία, είμαστε δεμένοι με τη χώρα για ένα παραπάνω λόγο: για να υποστηρίξουμε τη συνεχή ανάπτυξη και τις παραγωγικές μας δραστηριότητες, χρειάζεται να συνεργαστούμε με εκατοντάδες προμηθευτές, με πολλές ελληνικές βιομηχανικές μονάδες, με  μια πλειάδα από μικρομεσαίες επιχειρήσεις αλλά και πάρα πολλούς τοπικούς παραγωγούς.

Δίνουμε κορυφαία προϊόντα στην αγορά και  προσφέρουμε μοναδικές γευστικές εμπειρίες γιατί πάντα βρίσκονται δίπλα μας  οι προμηθευτές μας; για τα μπουκάλια, τις ετικέτες, τα καπάκια. Οι καλλιεργητές του κριθαριού, οι τοπικοί διανομείς, επιστήμονες και ερευνητές  συμβάλουν στο να έχουμε ολοένα και καλύτερες πρώτες ύλες.

Σε όλους τους παραπάνω, δεν γίνεται να μην προσθέσουμε και τους συνεργάτες μας στα καταστήματα εστίασης, διασκέδασης και λιανικής πώλησης. Χάρη σε αυτούς είμαστε διαθέσιμοι στον καταναλωτή, από τις γειτονιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, μέχρι τα μικρά χωριά της ορεινής Θεσσαλίας και τις Μικρές Κυκλάδες.

Σύμφωνα με μετρήσεις που γίνονται διαρκώς, το ελληνικό ανθρώπινο οικοσύστημα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας μετράει στην Ελλάδα περί τους 30.000 εργαζομένους.

Μαζί τους σχεδιάζουμε και υλοποιούμε σεμινάρια για την υποστήριξη των εξαγωγών των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Πάτρας. Με τη Γεωργική Σχολή της Θεσσαλονίκης οργανώνουμε προγράμματα επιμόρφωσης αγροτών. Με την οργάνωση ‘Νηφάλιοι’ συνεχίζουμε τις καμπάνιες επιμόρφωσης για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ, ενώ παράλληλα σε συνεργασία με πανεπιστήμια της χώρας συμβάλουμε στην ανάπτυξη νέων ποικιλιών δημητριακών και στην υιοθέτηση νέων τεχνικών για τις καλλιέργειες. Με την αξιοποίηση της επιστημονικής γνώσης ελληνικών ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, αναπτύσσουμε σε βάθος τα προγράμματα βιώσιμης ανάπτυξης.

 

Το ανθρώπινο οικοσύστημα που έχει δημιουργηθεί γύρω από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, δεν είναι μόνο μια αποτύπωση του πόσο βαθιές ρίζες έχουμε στην Ελλάδα. Αποτελεί ένα από τα κύρια πλεονεκτήματά μας για να συνεχίζουμε με υψηλότερους στόχους στην ανάπτυξη και στις πρωτοβουλίες της Εταιρικής Ευθύνης.

Βασίλης Κωτούλας, Γεωπόνος PhD

EΙΣΤΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΑΛΚΟΟΛ (AΝΩ ΤΩΝ 18);

ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ:

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Γιάννης Γεωργακέλλος

Διευθυντής Επικοινωνίας

Ο κύριος Γιάννης Γεωργακέλλος ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Επικοινωνίας τον Ιούλιο του 2019.
Ξεκίνησε την καριέρα του στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία το 1998 αναλαμβάνοντας θέσεις σε διάφορα τμήματα της εταιρίας όπως Marketing, Πωλήσεις, Logistics και Παραγωγή. Η διεύθυνση που τον κέρδισε ήταν η Εμπορική όπου μεταξύ άλλων έχει αναλάβει τις θέσεις του Trade Marketing Manager, Customer Care & Sales Services Manager και του Marketing Manager Innovation, Media & Sponsorships οδηγώντας την ατζέντα της καινοτομίας και των νέων λανσαρισμάτων. Από τον Οκτώβριο του 2018 κατείχε τη θέση του Marketing Manager για τις Ελληνικές Μάρκες και το Innovation δουλεύοντας μαζί με την ομάδα του τη νέα διαφημιστική καμπάνια της «ΑΛΦΑ», της «ΜΑΜΟΣ» καθώς και το λανσάρισμα της «ΝΥΜΦΗΣ».

Ελένη Δρακοπούλου

Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού

Η κα Ελένη Δρακοπούλου, είναι η Διευθύντρια Ανθρωπίνου δυναμικού της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, από τον Απρίλιο του 2018.
Εργάστηκε στην Warner Lambert, κυρίως στους τομείς Προσέλκυσης, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Προσωπικού. Το 2001 μετακινήθηκε στην ελληνική οργάνωση της Diageo, όπου είχε τις θέσεις Capability Development Manager και αργότερα Organizational Development & Rewards Manager. Το 2005 εντάχθηκε στα Κεντρικά Γραφεία της Coca-Cola Hellenic, ως HR Manager για τη διεθνή ομάδα της εταιρείας. Το 2008, μετακινήθηκε στην Κύπρο, έχοντας ένα νευραλγικό ρόλο στην ενσωμάτωση των συστημάτων και της κουλτούρας της CCH στην πρόσφατη εξαγορά της εταιρίας εμφιάλωσης. Το 2010, επέστρεψε στα Κεντρικά Γραφεία, αναλαμβάνοντας ένα Regional/International HR ρόλο. Την ίδια περίοδο, είχε την ευθύνη σε ό,τι αφορά στα θέματα HR για το νεοσύστατο Finance Shared Services Center στη Σόφια της Βουλγαρίας. Το 2014, μετακινήθηκε στην Green Cola, όπου βασική πρόκληση για την ίδια ήταν η ανάπτυξη μιας κουλτούρας που θα υποστήριζε την εταιρία να διαμορφώσει ένα δυναμικό και μοναδικό επιχειρηματικό μοντέλο λειτουργίας.

Αγγελική Σοφού

Νομική Σύμβουλος

Η κα. Αγγελική Σοφού ανέλαβε Νομική Σύμβουλος και Διευθύντρια Εταιρικής Συμμόρφωσης της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, από τον Μάιο του 2014.
Το 2002 περιελήφθη ως Ειδικός Επιστήμων με θέση ειδίκευσης στο Δίκαιο Ανταγωνισμού στο Τμήμα Νομικών Υπηρεσιών της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).
Είναι Δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω, ενεργό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, συμμετέχει στην Εταιρία Μελέτης Εμπορικού και Οικονομικού Δικαίου (ΕΜΕΟΔ), στο Ινστιτούτο Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Ποινικού Δικαίου και στην Εταιρεία Δικαιοφιλοσοφικής και Δικαιοϊστορικής Ερεύνης.

Αυτός ο ιστότοπος είναι καταχωρισμένος στο wpml.org ως ιστότοπος ανάπτυξης.