ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ημέρα υπεύθυνης κατανάλωσης

«Ενώ η πλειοψηφία των πολιτών καταναλώνει αλκοόλ με υπευθυνότητα, υπάρχει μια μειοψηφία που καταναλώνει απερίσκεπτα. Με αυτό τον τρόπο βλάπτει την υγεία του αλλά και την εικόνα του κλάδου. Γι αυτό για εμάς, η προώθηση της υπεύθυνης κατανάλωσης είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επιχείρησής μας». 

Με αυτή τη φράση, ο 
κ. Ζωούλλης Μηνά, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας μας περιέγραψε με λίγα λόγια τη φιλοσοφία της  Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ, ενός θέματος που για εμάς αποτελεί βασική προτεραιότητα.

Αποδεικνύοντας στην πράξη τη σημασία που του αποδίδουμε, στις 29 Σεπτεμβρίου, ξεκίνημα της φετινής 
Εβδομάδας Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης γιορτάσαμε την Ημέρα Υπεύθυνης Κατανάλωσης της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

Για να δώσουμε πρώτοι εμείς το μήνυμα 
«Απολαύστε Υπεύθυνα», γιορτάσαμε μαζί με τους εργαζομένους της εταιρίας μας την ημέρα αυτή με έναν πρωτότυπο τρόπο: H είσοδος της μονάδας μας στην Αθήνα μετατράπηκε για λίγες ώρες σε σκηνικό εμπνευσμένο από την πολύ επιτυχημένη ταινία “The Hangover”. Πεταμένα μπουκάλια, γαρίφαλα και άλλα αντικείμενα μεταμόρφωσαν εντελώς το χώρο και εξέπληξαν τους εργαζόμενους την ώρα που έμπαιναν στην είσοδο. Με αυτό τον τρόπο, θελήσαμε να υπενθυμίσουμε σε όλους μια πολλή συχνή συνέπεια της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ και να ξεκινήσουμε την συζήτηση γύρω από αυτό το σημαντικό ζήτημα.
Η Ημέρα συνεχίστηκε, με ενημέρωση του Διευθύνοντα Συμβούλου 
κ. Ζωούλλη Μηνά σε όλο το προσωπικό, με τη συμμετοχή της κας Σιμώνης Ξανθογιώργου, Προέδρου της ΜΚΟ «Νηφάλιοι-στην Υγεία μας» με την οποία συνεργαζόμαστε σταθερά από το 2008, αλλά και του Κεντρικού Συντονιστή Υγείας και Ασφάλεια της εταιρίας, κ. Γιάννη Σταθόπουλου.

Όπως είπε χαρακτηριστικά η 
κα Ξανθογιώργου: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που η Αθηναϊκή Ζυθοποιία αναλαμβάνει μια τέτοια πρωτοβουλία για την ενημέρωση των ανθρώπων της. Πιστεύουμε ότι με τέτοιες ενέργειες ανοίγεται ο δρόμος για την ανάπτυξη ενός απλού αλλά σημαντικού συστατικού στην κοινωνία: του ενημερωμένου καταναλωτή. Αυτό επιδιώκουμε να επιτύχουμε και εμείς ως κίνηση πολιτών Νηφάλιοι-Στην Υγειά Μας».

Αν θες να γίνεις και εσύ εθελοντής για την υποστήριξη του σημαντικού έργου της  ΜΚΟ «Νηφάλιοι-στην Υγεία μας», μπορείς να ανατρέξεις στη ιστοσελίδα στο Facebook για σχετικές πληροφορίες.

Μάθε περισσότερα για τη φιλοσοφία της Αθηναίικής Ζυθοποιίας και τις δράσεις της σχετικά με την Υπεύθυνη Κατανάλωση.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/louloudaki.eu/az.ifork.eu/wp-content/themes/az/template-parts/section-post_files.php on line 5

Documents

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

EΙΣΤΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΑΛΚΟΟΛ (AΝΩ ΤΩΝ 18);

ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ:

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Γιάννης Γεωργακέλλος

Διευθυντής Επικοινωνίας

Ο κύριος Γιάννης Γεωργακέλλος ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Επικοινωνίας τον Ιούλιο του 2019.
Ξεκίνησε την καριέρα του στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία το 1998 αναλαμβάνοντας θέσεις σε διάφορα τμήματα της εταιρίας όπως Marketing, Πωλήσεις, Logistics και Παραγωγή. Η διεύθυνση που τον κέρδισε ήταν η Εμπορική όπου μεταξύ άλλων έχει αναλάβει τις θέσεις του Trade Marketing Manager, Customer Care & Sales Services Manager και του Marketing Manager Innovation, Media & Sponsorships οδηγώντας την ατζέντα της καινοτομίας και των νέων λανσαρισμάτων. Από τον Οκτώβριο του 2018 κατείχε τη θέση του Marketing Manager για τις Ελληνικές Μάρκες και το Innovation δουλεύοντας μαζί με την ομάδα του τη νέα διαφημιστική καμπάνια της «ΑΛΦΑ», της «ΜΑΜΟΣ» καθώς και το λανσάρισμα της «ΝΥΜΦΗΣ».

Ελένη Δρακοπούλου

Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού

Η κα Ελένη Δρακοπούλου, είναι η Διευθύντρια Ανθρωπίνου δυναμικού της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, από τον Απρίλιο του 2018.
Εργάστηκε στην Warner Lambert, κυρίως στους τομείς Προσέλκυσης, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Προσωπικού. Το 2001 μετακινήθηκε στην ελληνική οργάνωση της Diageo, όπου είχε τις θέσεις Capability Development Manager και αργότερα Organizational Development & Rewards Manager. Το 2005 εντάχθηκε στα Κεντρικά Γραφεία της Coca-Cola Hellenic, ως HR Manager για τη διεθνή ομάδα της εταιρείας. Το 2008, μετακινήθηκε στην Κύπρο, έχοντας ένα νευραλγικό ρόλο στην ενσωμάτωση των συστημάτων και της κουλτούρας της CCH στην πρόσφατη εξαγορά της εταιρίας εμφιάλωσης. Το 2010, επέστρεψε στα Κεντρικά Γραφεία, αναλαμβάνοντας ένα Regional/International HR ρόλο. Την ίδια περίοδο, είχε την ευθύνη σε ό,τι αφορά στα θέματα HR για το νεοσύστατο Finance Shared Services Center στη Σόφια της Βουλγαρίας. Το 2014, μετακινήθηκε στην Green Cola, όπου βασική πρόκληση για την ίδια ήταν η ανάπτυξη μιας κουλτούρας που θα υποστήριζε την εταιρία να διαμορφώσει ένα δυναμικό και μοναδικό επιχειρηματικό μοντέλο λειτουργίας.

Αγγελική Σοφού

Νομική Σύμβουλος

Η κα. Αγγελική Σοφού ανέλαβε Νομική Σύμβουλος και Διευθύντρια Εταιρικής Συμμόρφωσης της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, από τον Μάιο του 2014.
Το 2002 περιελήφθη ως Ειδικός Επιστήμων με θέση ειδίκευσης στο Δίκαιο Ανταγωνισμού στο Τμήμα Νομικών Υπηρεσιών της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).
Είναι Δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω, ενεργό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, συμμετέχει στην Εταιρία Μελέτης Εμπορικού και Οικονομικού Δικαίου (ΕΜΕΟΔ), στο Ινστιτούτο Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Ποινικού Δικαίου και στην Εταιρεία Δικαιοφιλοσοφικής και Δικαιοϊστορικής Ερεύνης.

Αυτός ο ιστότοπος είναι καταχωρισμένος στο wpml.org ως ιστότοπος ανάπτυξης.