ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τη ΜΚΟ «ΝΗΦΑΛΙΟΙ – στην υγεία μας»

Από το 2008, συνεργαζόμαστε με τη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «ΝΗΦΑΛΙΟΙ – στην υγειά μας», υποστηρίζοντας τις δράσεις της με την υπογραφή της Heineken. Η συγκεκριμένη οργάνωση ασχολείται αποκλειστικά με την εκπαίδευση σε θέματα κατανάλωσης αλκοόλ

Οι κοινές μας δράσεις ξεκίνησαν με τη χορηγική υποστήριξη της Heineken στο πρόγραμμα της Οργάνωσης με τίτλο «Νηφάλιος Οδηγός». Η Heineken είναι ο αποκλειστικός χορηγός του προγράμματος που απευθύνεται κυρίως στους νέους. Στόχος της εκστρατείας «Νηφάλιος Οδηγός» είναι να καλλιεργηθεί η συνήθεια της επιλογής ενός ατόμου κάθε φορά από την παρέα, ο οποίος θα αναλάβει την ασφαλή επιστροφή της.

Με κεντρικό σύνθημα «Ένας μόνο από την παρέα, κάθε φορά, να μην πιει!», ο «Νηφάλιος Οδηγός» συμμετέχει στη διασκέδαση με την παρέα του, χωρίς όμως να καταναλώνει αλκοόλ, καθώς εκείνος θα πρέπει να παραμείνει νηφάλιος και να οδηγήσει.

Το πρόγραμμα της εκστρατείας περιλαμβάνει ακόμα ομιλίες και δράσεις σε πανεπιστήμια και τοπικές κοινότητες, με την οργάνωση επιμορφωτικών κύκλων και ομιλιών για τον αλκοολισμό.
Τη διετία 2010-2011, πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 68 εκδηλώσεις και συμμετοχές σε ημερίδες, εκθέσεις κτλ., όπου υπολογίζεται ότι συμμετείχαν συνολικά περισσότεροι από 23.000 πολίτες. Επίσης, υπήρξαν πολυάριθμες παρουσιάσεις του προγράμματος, με αρθρογραφία σε έντυπα ΜΜΕ και συνεντεύξεις σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές.

Επιπλέον, θέλοντας να συμβάλλουμε από την πλευρά μας στην αναβάθμιση των δυνατοτήτων της Οργάνωσης, εστιάσαμε σε ενέργειες οι οποίες απαντούν σε πραγματικές ανάγκες που αποτυπώθηκαν μέσα από την επαφή που έχουμε με τα μέλη της.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα, η ανάγκη για αποτελεσματικότερη επικοινωνία μέσα από τη χρήση του διαδικτύου και των νέων μέσων κοινωνικής δικτύωσης, η ανάγκη για μεγαλύτερη προβολή των πρωτοβουλιών της οργάνωσης, η ανάγκη
για ακόμα στενότερη επαφή με κοινά- στόχος όπως οι φοιτητές κ.ά.

Οι παραπάνω προσδοκίες εντάχθηκαν στο ετήσιο πλάνο ενεργειών και οδήγησαν στην ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων, οι οποίες εμπλούτισαν το σταθερό κορμό των προγραμμάτων μας.

Ανασχεδιασμός της επίσημης ιστοσελίδας της Οργάνωσης:

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία διαθέτοντας εξειδικευμένους συνεργάτες της, πρόσφερε στους «Νηφάλιους» τη δυνατότητα να ανανεώσουν το περιεχόμενο και το δημιουργικό σχεδιασμό της ιστοσελίδας τους, κάνοντάς τη πιο λειτουργική, πιο ελκυστική και πιο αποτελεσματική. Η διαδικασία, η οποία ξεκίνησε το 2013 και ολοκληρώθηκε το 2014, συμπεριελάμβανε και εκπαίδευση μελών της οργάνωσης στη διαχείριση της ιστοσελίδας

Ενημερωτικά video για τον αλκοολισμό και την αυτοεκτίμηση:

Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ έχει επιπτώσεις στην εικόνα που έχει κανείς για τον εαυτό του.

Από τι εξαρτάται η επίδραση του αλκοόλ στον οργανισμό μας; Ποιο είναι το όριο κατανάλωσης; Πώς να απολαμβάνουμε το ποτό μας υπεύθυνα; Γνωρίζουμε τους μύθους και τις αλήθειες για την κατανάλωση αλκοόλ; Σε ερωτήματα όπως αυτά και πολλά ακόμα που διαμορφώνουν την υπεύθυνη στάση που αναπτύσσει κανείς απέναντι στο αλκοόλ, έδωσαν απάντηση μέλη των «Νηφαλίων» μέσα από μια σειρά ενημερωτικών video που βρίσκονται διαθέσιμα στη διαδικτυακή πύλη Self Esteem Center, της οποίας χορηγός είναι η Αθηναϊκή Ζυθοποιία και η μπίρα Heineken.

To Self Esteem Center προσφέρει δωρεάν ενημέρωση, συμβουλές και στήριξη, για όλα τα θέματα που αφορούν την υγεία και την αυτοεκτίμηση, ανάμεσα στα οποία και η υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ

Ομιλίες στα πανεπιστήμια:

Η προώθηση του μηνύματος της υπεύθυνης κατανάλωσης στους φοιτητές είναι κοινή προτεραιότητα που μοιραζόμαστε με τους «Νηφάλιους». Με στόχο η φωνή μας να δυναμώσει όσο το δυνατόν περισσότερο, το 2013 σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα ολοήμερων σεμιναρίων life coaching με θέμα τη σημασία του να προχωρά κανείς σε σωστές επιλογές στη ζωή του, ειδικά για φοιτητές.

Στο πλαίσιο του σεμιναρίου, η πρόεδρος των «Νηφαλίων», κα Σιμώνη Ξανθογιώργου, μίλησε για τη δική της προσωπική εμπειρία στο θέμα του αλκοολισμού και μετέφερε το μήνυμα ότι οι σωστές επιλογές μπορούν να οδηγήσουν σε λύσεις. Η υλοποίηση του προγράμματος ξεκίνησε το 2014 σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/louloudaki.eu/az.ifork.eu/wp-content/themes/az/template-parts/section-post_files.php on line 5

Documents

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

EΙΣΤΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΑΛΚΟΟΛ (AΝΩ ΤΩΝ 18);

ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ:

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Γιάννης Γεωργακέλλος

Διευθυντής Επικοινωνίας

Ο κύριος Γιάννης Γεωργακέλλος ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Επικοινωνίας τον Ιούλιο του 2019.
Ξεκίνησε την καριέρα του στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία το 1998 αναλαμβάνοντας θέσεις σε διάφορα τμήματα της εταιρίας όπως Marketing, Πωλήσεις, Logistics και Παραγωγή. Η διεύθυνση που τον κέρδισε ήταν η Εμπορική όπου μεταξύ άλλων έχει αναλάβει τις θέσεις του Trade Marketing Manager, Customer Care & Sales Services Manager και του Marketing Manager Innovation, Media & Sponsorships οδηγώντας την ατζέντα της καινοτομίας και των νέων λανσαρισμάτων. Από τον Οκτώβριο του 2018 κατείχε τη θέση του Marketing Manager για τις Ελληνικές Μάρκες και το Innovation δουλεύοντας μαζί με την ομάδα του τη νέα διαφημιστική καμπάνια της «ΑΛΦΑ», της «ΜΑΜΟΣ» καθώς και το λανσάρισμα της «ΝΥΜΦΗΣ».

Ελένη Δρακοπούλου

Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού

Η κα Ελένη Δρακοπούλου, είναι η Διευθύντρια Ανθρωπίνου δυναμικού της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, από τον Απρίλιο του 2018.
Εργάστηκε στην Warner Lambert, κυρίως στους τομείς Προσέλκυσης, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Προσωπικού. Το 2001 μετακινήθηκε στην ελληνική οργάνωση της Diageo, όπου είχε τις θέσεις Capability Development Manager και αργότερα Organizational Development & Rewards Manager. Το 2005 εντάχθηκε στα Κεντρικά Γραφεία της Coca-Cola Hellenic, ως HR Manager για τη διεθνή ομάδα της εταιρείας. Το 2008, μετακινήθηκε στην Κύπρο, έχοντας ένα νευραλγικό ρόλο στην ενσωμάτωση των συστημάτων και της κουλτούρας της CCH στην πρόσφατη εξαγορά της εταιρίας εμφιάλωσης. Το 2010, επέστρεψε στα Κεντρικά Γραφεία, αναλαμβάνοντας ένα Regional/International HR ρόλο. Την ίδια περίοδο, είχε την ευθύνη σε ό,τι αφορά στα θέματα HR για το νεοσύστατο Finance Shared Services Center στη Σόφια της Βουλγαρίας. Το 2014, μετακινήθηκε στην Green Cola, όπου βασική πρόκληση για την ίδια ήταν η ανάπτυξη μιας κουλτούρας που θα υποστήριζε την εταιρία να διαμορφώσει ένα δυναμικό και μοναδικό επιχειρηματικό μοντέλο λειτουργίας.

Αγγελική Σοφού

Νομική Σύμβουλος

Η κα. Αγγελική Σοφού ανέλαβε Νομική Σύμβουλος και Διευθύντρια Εταιρικής Συμμόρφωσης της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, από τον Μάιο του 2014.
Το 2002 περιελήφθη ως Ειδικός Επιστήμων με θέση ειδίκευσης στο Δίκαιο Ανταγωνισμού στο Τμήμα Νομικών Υπηρεσιών της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).
Είναι Δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω, ενεργό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, συμμετέχει στην Εταιρία Μελέτης Εμπορικού και Οικονομικού Δικαίου (ΕΜΕΟΔ), στο Ινστιτούτο Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Ποινικού Δικαίου και στην Εταιρεία Δικαιοφιλοσοφικής και Δικαιοϊστορικής Ερεύνης.

Αυτός ο ιστότοπος είναι καταχωρισμένος στο wpml.org ως ιστότοπος ανάπτυξης.