ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ελληνική διαδρομή της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας

Πού και από ποιες ελληνικές βιομηχανίες παράγονται το καπάκι της Heineken, η ετικέτα της ΑΛΦΑ και η φιάλη της Fischer; Από ποιους νομούς προέρχεται το κριθάρι για την Amstel; Πού βρίσκονται οι μονάδες της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας ανά την Ελλάδα;

Από το Βόλο και την Πάτρα μέχρι την Κρήτη και τον Ορχομενό, στην
Αθηναϊκή Ζυθοποιία ακολουθούμε μια ελληνική διαδρομή για την παραγωγή των προϊόντων μας. Πάνω από 50 χρόνια, παράγουμε και συσκευάζουμε στη χώρα μας 12 αγαπημένες μάρκες μπίρας, δημιουργώντας μοναδικές εμπειρίες για τους καταναλωτές μας και μακροχρόνιες σχέσεις με τους συνεργάτες μας.

2262014_microsite_eimasteedw_Header.jpg

Το κριθάρι, οι φιάλες, οι ετικέτες, τα καπάκια αγαπημένων  προϊόντων που παράγουμε εδώ  προέρχονται από Έλληνες συνεργάτες σε ολόκληρη τη χώρα. Οι άνθρωποι αυτοί είναι πολύτιμοι για εμάς καθώς εδώ και πολλά χρονιά έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε μαζί τους σχέσεις εμπιστοσύνης.

Θέλοντας λοιπόν να μεταφέρουμε το μεράκι και την αγάπη των ανθρώπων που συμμετέχουν στην παραγωγική διαδικασία, δημιουργήσαμε το microsite www.eimasteedw.gr. Ένας νέος χώρος μέσα από τον οποίο οι λάτρεις της μπίρας και όχι μόνο μπορούν πλέον να περιηγηθούν στους διαφορετικούς σταθμούς από τους οποίους περνάει ένα προϊόν της εταιρίας μας μέχρι να καταλήξει στα ποτήρια μας.

Πάνω από μισό αιώνα, είμαστε εδώ, είμαστε μαζί, με 1.000 εργαζόμενους σε 4 μονάδες σε όλη την Ελλάδα και σε συνεργασία με περισσότερους από 3.000 Έλληνες παραγωγούς κριθαριού και 4.350 συνεργάτες.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την παραγωγή των αγαπημένων Amstel, Heineken, ΑΛΦΑ, Fischer  και άλλων προϊόντων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στην Ελλάδα, δεν μένει παρά να επισκεφτείς  το microsite και να μάθεις τα πάντα για την ελληνική διαδρομή που ακολουθούν πατώντας πάνω στα σημεία του χάρτη.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/louloudaki.eu/az.ifork.eu/wp-content/themes/az/template-parts/section-post_files.php on line 5

Documents

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

EΙΣΤΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΑΛΚΟΟΛ (AΝΩ ΤΩΝ 18);

ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ:

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Γιάννης Γεωργακέλλος

Διευθυντής Επικοινωνίας

Ο κύριος Γιάννης Γεωργακέλλος ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Επικοινωνίας τον Ιούλιο του 2019.
Ξεκίνησε την καριέρα του στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία το 1998 αναλαμβάνοντας θέσεις σε διάφορα τμήματα της εταιρίας όπως Marketing, Πωλήσεις, Logistics και Παραγωγή. Η διεύθυνση που τον κέρδισε ήταν η Εμπορική όπου μεταξύ άλλων έχει αναλάβει τις θέσεις του Trade Marketing Manager, Customer Care & Sales Services Manager και του Marketing Manager Innovation, Media & Sponsorships οδηγώντας την ατζέντα της καινοτομίας και των νέων λανσαρισμάτων. Από τον Οκτώβριο του 2018 κατείχε τη θέση του Marketing Manager για τις Ελληνικές Μάρκες και το Innovation δουλεύοντας μαζί με την ομάδα του τη νέα διαφημιστική καμπάνια της «ΑΛΦΑ», της «ΜΑΜΟΣ» καθώς και το λανσάρισμα της «ΝΥΜΦΗΣ».

Ελένη Δρακοπούλου

Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού

Η κα Ελένη Δρακοπούλου, είναι η Διευθύντρια Ανθρωπίνου δυναμικού της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, από τον Απρίλιο του 2018.
Εργάστηκε στην Warner Lambert, κυρίως στους τομείς Προσέλκυσης, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Προσωπικού. Το 2001 μετακινήθηκε στην ελληνική οργάνωση της Diageo, όπου είχε τις θέσεις Capability Development Manager και αργότερα Organizational Development & Rewards Manager. Το 2005 εντάχθηκε στα Κεντρικά Γραφεία της Coca-Cola Hellenic, ως HR Manager για τη διεθνή ομάδα της εταιρείας. Το 2008, μετακινήθηκε στην Κύπρο, έχοντας ένα νευραλγικό ρόλο στην ενσωμάτωση των συστημάτων και της κουλτούρας της CCH στην πρόσφατη εξαγορά της εταιρίας εμφιάλωσης. Το 2010, επέστρεψε στα Κεντρικά Γραφεία, αναλαμβάνοντας ένα Regional/International HR ρόλο. Την ίδια περίοδο, είχε την ευθύνη σε ό,τι αφορά στα θέματα HR για το νεοσύστατο Finance Shared Services Center στη Σόφια της Βουλγαρίας. Το 2014, μετακινήθηκε στην Green Cola, όπου βασική πρόκληση για την ίδια ήταν η ανάπτυξη μιας κουλτούρας που θα υποστήριζε την εταιρία να διαμορφώσει ένα δυναμικό και μοναδικό επιχειρηματικό μοντέλο λειτουργίας.

Αγγελική Σοφού

Νομική Σύμβουλος

Η κα. Αγγελική Σοφού ανέλαβε Νομική Σύμβουλος και Διευθύντρια Εταιρικής Συμμόρφωσης της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, από τον Μάιο του 2014.
Το 2002 περιελήφθη ως Ειδικός Επιστήμων με θέση ειδίκευσης στο Δίκαιο Ανταγωνισμού στο Τμήμα Νομικών Υπηρεσιών της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).
Είναι Δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω, ενεργό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, συμμετέχει στην Εταιρία Μελέτης Εμπορικού και Οικονομικού Δικαίου (ΕΜΕΟΔ), στο Ινστιτούτο Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Ποινικού Δικαίου και στην Εταιρεία Δικαιοφιλοσοφικής και Δικαιοϊστορικής Ερεύνης.

Αυτός ο ιστότοπος είναι καταχωρισμένος στο wpml.org ως ιστότοπος ανάπτυξης.