ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΖΥΘΟΠΟΙΙΑΣ
ΤΕΧΝΗ

Zυθοποιοί από το 1963

Στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία, υπηρετούμε την τέχνη της Ζυθοποιίας από το 1963 οπότε και λειτούργησε το πρώτο μας εργοστάσιο. Από τότε υλοποιούμε διαρκώς νέες επενδύσεις ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε τις καλύτερες γευστικές εμπειρίες και επιλογές στους καταναλωτές μας.

Εδώ και σχεδόν 60 χρόνια συνεχίζουμε ένα δρόμο αδιάκοπης ανάπτυξης, που καθοδηγείται από το όραμά μας:
Η δημιουργία προστιθέμενης αξίας που θα διαχέεται δίκαια στους καταναλωτές μας, τους συνεργάτες μας, τους εργαζόμενους μας και τους μετόχους μας και που θα ενισχύει το θετικό αποτύπωμα της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας στην Ελληνική οικονομία, τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε και ασφαλώς στο περιβάλλον της χώρας μας.

Με βάση αυτή την πυξίδα, έχουμε δημιουργήσει μια σειρά από παραγωγικές μονάδες στη χώρα μας, όπου Έλληνες επιστήμονες και εργαζόμενοι παράγουν τις μάρκες μας, ενώ παράλληλα δημιουργούν νέες γεύσεις και προϊόντα.

Ανταποκρινόμαστε στις υψηλές απαιτήσεις του καταναλωτή χρησιμοποιώντας ελληνικές ποιοτικές πρώτες ύλες. Για να έχουμε τις καλύτερες εγχώριες πρώτες ύλες, σχεδιάσαμε ειδικά προγράμματα και επενδύσαμε σε αυτά με υπομονή. 

Η προμήθεια της πρώτης ύλης του κριθαριού από την ελληνική γη αποτελεί για εμάς συνειδητή και σταθερή επιλογή ήδη τώρα 13 χρόνια.

Από το 2014, παράγουμε όλες τις μπίρες μας από 100% εγχώριο κριθάρι.

 

Η τέχνη της ζυθοποιίας προσφέρει αναβαθμισμένες εμπειρίες όταν υποστηρίζεται από την επιστήμη. Ερευνητές και επιστήμονες του Γεωπονικού Πανεπιστημίου συνεργάζονται με τις δικές μας ειδικές ομάδες, με στόχο τη δημιουργία νέων ποικιλιών κριθαριού καλύτερα προσαρμοσμένων στο ελληνικό κλίμα, οι οποίες με τη σειρά τους αποφέρουν στους αγρότες μας καλύτερη σοδειά, αλλά και ανώτερη πρώτη ύλη για τις μπίρες μας. Και μετά, σειρά έχουν οι ζυθοποιοί μας. Η τέχνη τους συμβάλει ώστε τα προϊόντα μας να διατηρούν πάντοτε την υψηλή τους ποιότητα.

Ο στόχος μας είναι να διαθέτουμε στους καταναλωτές μοναδικές, πλούσιες εμπειρίες, κάτι όμως που δεσμευόμαστε να κάνουμε με τρόπο βιώσιμο. Γι’ αυτό δίπλα στην ομάδα μας που έχει την ευθύνη της παραγωγής, έχουν προστεθεί επιστήμονες και μηχανικοί, που φροντίζουν να εφαρμόζονται οι τεχνικές της βιώσιμης ανάπτυξης, σε όλο τον κύκλο της παραγωγής της μπίρας. Από το χωράφι που παίρνουμε το κριθάρι, στις παραγωγικές μας μονάδες, μέχρι και στην αλυσίδα διανομής και κατανάλωσης των προϊόντων μας.
Η τέχνη της ζυθοποιίας για εμάς είναι δημιουργία, είναι φροντίδα για να προσφέρουμε απόλαυση στον καταναλωτή, είναι δέσμευση για να πραγματοποιείται υπο συνθήκες που σέβονται το περιβάλλον και τον πλανήτη.

Συστατικά και πλεονεκτήματα για κορυφαία προϊόντα

Ένα από τα πλεονεκτήματά μας στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία, είναι η τεχνογνωσία που απολαμβάνουμε, προερχόμενη από τον όμιλο της Heineken, που μας επιτρέπει να αξιοποιούμε γνώση και νέες τεχνικές από όλο τον κόσμο. Άλλο ισχυρό σημείο, οι συνεχείς επενδύσεις. Νέες γραμμές παραγωγής, νέες μονάδες για τη δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, νέες τεχνολογίες και πρακτικές.

Η ισχυρή θέση της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας ενισχύεται από την υλοποίηση του σχεδίου που μας επιτρέπει να δημιουργούμε νέα προϊόντα και μπίρες που απευθύνονται σε καταναλωτές με ιδιαίτερες απαιτήσεις. Προϊόντα με 0% αλκοόλ, μπίρες που αφορούν ειδικά κοινά, όπως αυτές του μικροζυθοποιίου Αθηνέο και η ‘Νύμφη’ της Θεσσαλονίκης.

 

Από το 1963, στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία βάζουμε θετικό πρόσημο σε τομείς που έχουν σημασία με έμφαση στην ανάπτυξη, την καινοτομία και την επιχειρηματική αριστεία. Σε αυτή την κατεύθυνση, συνεχίζουμε να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία στη χώρα μας μέσα από τις δραστηριότητές μας,

EΙΣΤΕ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΤΕ ΑΛΚΟΟΛ (AΝΩ ΤΩΝ 18);

ΕΙΣΑΓΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΑΣ:

ΛΥΠΟΥΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 18
ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ

Γιάννης Γεωργακέλλος

Διευθυντής Επικοινωνίας

Ο κύριος Γιάννης Γεωργακέλλος ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Επικοινωνίας τον Ιούλιο του 2019.
Ξεκίνησε την καριέρα του στην Αθηναϊκή Ζυθοποιία το 1998 αναλαμβάνοντας θέσεις σε διάφορα τμήματα της εταιρίας όπως Marketing, Πωλήσεις, Logistics και Παραγωγή. Η διεύθυνση που τον κέρδισε ήταν η Εμπορική όπου μεταξύ άλλων έχει αναλάβει τις θέσεις του Trade Marketing Manager, Customer Care & Sales Services Manager και του Marketing Manager Innovation, Media & Sponsorships οδηγώντας την ατζέντα της καινοτομίας και των νέων λανσαρισμάτων. Από τον Οκτώβριο του 2018 κατείχε τη θέση του Marketing Manager για τις Ελληνικές Μάρκες και το Innovation δουλεύοντας μαζί με την ομάδα του τη νέα διαφημιστική καμπάνια της «ΑΛΦΑ», της «ΜΑΜΟΣ» καθώς και το λανσάρισμα της «ΝΥΜΦΗΣ».

Ελένη Δρακοπούλου

Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού

Η κα Ελένη Δρακοπούλου, είναι η Διευθύντρια Ανθρωπίνου δυναμικού της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, από τον Απρίλιο του 2018.
Εργάστηκε στην Warner Lambert, κυρίως στους τομείς Προσέλκυσης, Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης Προσωπικού. Το 2001 μετακινήθηκε στην ελληνική οργάνωση της Diageo, όπου είχε τις θέσεις Capability Development Manager και αργότερα Organizational Development & Rewards Manager. Το 2005 εντάχθηκε στα Κεντρικά Γραφεία της Coca-Cola Hellenic, ως HR Manager για τη διεθνή ομάδα της εταιρείας. Το 2008, μετακινήθηκε στην Κύπρο, έχοντας ένα νευραλγικό ρόλο στην ενσωμάτωση των συστημάτων και της κουλτούρας της CCH στην πρόσφατη εξαγορά της εταιρίας εμφιάλωσης. Το 2010, επέστρεψε στα Κεντρικά Γραφεία, αναλαμβάνοντας ένα Regional/International HR ρόλο. Την ίδια περίοδο, είχε την ευθύνη σε ό,τι αφορά στα θέματα HR για το νεοσύστατο Finance Shared Services Center στη Σόφια της Βουλγαρίας. Το 2014, μετακινήθηκε στην Green Cola, όπου βασική πρόκληση για την ίδια ήταν η ανάπτυξη μιας κουλτούρας που θα υποστήριζε την εταιρία να διαμορφώσει ένα δυναμικό και μοναδικό επιχειρηματικό μοντέλο λειτουργίας.

Αγγελική Σοφού

Νομική Σύμβουλος

Η κα. Αγγελική Σοφού ανέλαβε Νομική Σύμβουλος και Διευθύντρια Εταιρικής Συμμόρφωσης της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, από τον Μάιο του 2014.
Το 2002 περιελήφθη ως Ειδικός Επιστήμων με θέση ειδίκευσης στο Δίκαιο Ανταγωνισμού στο Τμήμα Νομικών Υπηρεσιών της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ).
Είναι Δικηγόρος παρ΄Αρείω Πάγω, ενεργό μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, συμμετέχει στην Εταιρία Μελέτης Εμπορικού και Οικονομικού Δικαίου (ΕΜΕΟΔ), στο Ινστιτούτο Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Ποινικού Δικαίου και στην Εταιρεία Δικαιοφιλοσοφικής και Δικαιοϊστορικής Ερεύνης.

Αυτός ο ιστότοπος είναι καταχωρισμένος στο wpml.org ως ιστότοπος ανάπτυξης.